A Facebookot szeretné használni a marketinghez? Nézze meg ezeket a tippeket!

A Facebookot szeretné használni a marketinghez? Nézze meg ezeket a tippeket!

 

A Facebook marketing az egyik legjobb módja annak, hogy az ügyfelek széles körét megszólítsa, különösen, ha Ön egy kisvállalkozás, amely időt tud szánni arra, hogy válaszoljon a konkrét megjegyzésekre. A Facebook népszerűsége és ismertsége miatt, amellyel a legtöbb amerikai rendelkezik, ez egy kiváló marketingútvonal. Olvasson tovább további tippekért.

Értéket teremthet Facebook-kampánya számára, ha ezt a platformot exkluzív tartalmak megosztására használja. Adjon néhány konkrét példát arra, hogy milyen exkluzív tartalmakhoz férhetnek hozzá a feliratkozói. Használhatja például a Facebookot néhány kuponkód megosztására, vagy tájékoztathatja feliratkozóit az új, még ki nem adott termékeiről.

Ha a Facebookot vállalkozásának marketingjére használja, győződjön meg róla, hogy a "Rólunk" részt teljesen kitölti. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy kommunikálja, miről szól a vállalkozása. Ez egy kiváló terület arra is, hogy elérhetőségi adatokat, helyszíneket, telefonszámokat és egyéb hasznos információkat írjon be vállalkozásáról.

Az oldal létrehozásának alternatívájaként próbáljon meg egy csoportot létrehozni. A csoport egy közösséghez vezethet a Facebookon, ahol az ügyfelei megjegyzéseket és ötleteket cserélhetnek. Ez lehetőséget ad arra is, hogy tájékoztassa feliratkozóit a frissítésekről.

Ügyeljen arra, hogy Facebook-oldala megfelelően képviselje vállalkozását vagy cégét. Általában az oldala rajongói azért vannak ott, mert érdeklődnek a kínált szolgáltatások iránt. Ha nincsenek részletek a termékeiről vagy szolgáltatásairól, akkor összezavarodhatnak azzal kapcsolatban, hogy mit is kínál.

Legyen óvatos a hirdetésekként közzétett képekkel, mivel a képnek csak 20%-a lehet tényleges szöveg. Ha végül olyan képet küld be, amely több mint 20%-ban tartalmaz szöveget, azt elutasítják, és ezzel csak az idejét vesztegeti. Legyen kreatív, és készítsen olyan képet, amely megragadja a közönség figyelmét.

Találjon ki egy jó okot, amiért az embereknek rajongóvá kellene válniuk. Ha erre a "miért"-re tud válaszolni, akkor készen áll arra, hogy olyasmit nyújtson nekik, ami arra készteti a rajongóit, hogy maradjanak és elköteleződjenek a márka iránt. Tegye ezt a promóciója középpontjába.

Válogassa meg gondosan a frissítéseket. Az emberek azonnal elveszítik az érdeklődésüket, ha nem posztol értékes tartalmat. Tanítsa meg ügyfeleit felvilágosító posztokkal. Nézze meg a Facebook Insights információit, hogy megállapítsa, mely frissítések voltak a legsikeresebbek. Ezután több ilyen tartalmat adhat olvasóinak.

Ne feledje, hogy tiszteletben kell tartania követői magánéletét, amikor a Facebookot használja vállalkozása marketingjére. Ha valaki privát üzenetben küld önnek egy elragadó értékelést, ne feledje, hogy engedélyt kérjen tőle, mielőtt nyilvánosságra hozná azt. Lehet, hogy azért döntött úgy, hogy így küldi el az üzenetet, mert nem akarta, hogy nyilvánosan elismerjék.

Állítson össze egy Facebook-versenyt. Az emberek szeretik az olyan szórakoztató dolgokat, mint a versenyek és kvízek a Facebookon. Ez az egyik dolog, ami a közösségi oldalt olyan különlegessé teszi. Nem olyan nehéz az Ön cége vagy márkája számára összeállítani egy versenyt, és ez igazán fel tudja nyitni a közösségének elkötelezettségi szintjét.

Tartsa számon, hogy hány eladást generál a Facebook-kampányának köszönhetően. Számolja meg, hogy hány vásárló vásárol termékeket a Facebookon megosztott kuponkódokkal. Egy látogatószámlálóval azt is nyomon követheti, hogy hányan követik a Facebook-oldalán megosztott termékoldalakra mutató linkeket.

Ahogyan a cikk elején említettük, ha képes időt szakítani arra, hogy kifejezetten válaszoljon az ügyfeleknek a vállalkozás Facebook-oldalán, az segíthet a pártfogókkal való kapcsolat kiépítésében. Ne feledje a cikk tippjeit, és használja a Facebook marketinget az Ön javára. Ezek a tippek több helyzetben is alkalmazhatók!

amazing sites, amazing sites, amazing sites, amazing sites, amazing sites, amazing sites, amazing sites

 

1. amazing sites

2. amazing sites

3. amazing sites

4. amazing sites

5. amazing sites

6. amazing sites

7. amazing sites

amazing sites, amazing sites, amazing sites, amazing sites, amazing sites, amazing sites, amazing sites