A Video Marketing több forgalmat hozhat az Ön vállalkozásának

A Video Marketing több forgalmat hozhat az Ön vállalkozásának

 

Amikor üzleti vállalkozást próbál forgalmazni, nagyon fontos, hogy minden elérhető csatornát próbáljon használni. Sokan elhanyagolnak bizonyos csatornákat a félelem vagy az ismeretlen miatt. Míg a videó marketing nem feltétlenül ismeri a dolgot, ez a cikk megmutatja, hogyan lehet az üzleti terv részévé tenni.

A sikeres vírusos videók megnézése a legjobb módja annak, hogy megismerjék, mi teszi a videót népszerűvé. Legyen naprakész az új trendekkel, nézze meg a társadalmi hálózatokat és a különböző helyszíneket, amelyeket a célközönség szeret, és összeállít egy listát azokról a jellemzőkről, amelyeket felismeri a látott vírus videókban.

A YouTube szerkesztési szolgáltatásokat kínál a webhelyén. Például hozzáadhat megjegyzéseket a videóhoz. Ez nagyon hatékony a linkek, a kuponkódok vagy a termékekre vonatkozó további információk megosztására.

Létre kell hoznia egy videót, hogy dokumentálhassa a szokásos munkanapját, hogy ügyfelei számára megismerjék a termékek létrehozásának és szállításának módját. Ismertesse munkatársait, mutassa meg munkaterületét, és kövesse a különböző lépéseket a megrendelés teljesítéséhez. E rövid dokumentumfilm célja, hogy meggyőzze a nézőket, hogy megbízható szakember.

Videóinak optimalizálása. Amikor különböző webhelyeket tölt fel, készítsen egyedi címeket és leírásokat. Adjon hozzá kulcsszavakat is. Tartalmazza a kapcsolattartási adatokat is, így az ügyfelek könnyen kapcsolatba léphetnek veled.

Győződjön meg róla, hogy kapcsolatot létesít a közönségével. A megjegyzéseket tartalmazó részen keresztül léphet kapcsolatba a nézőkkel. Kérdezd meg a véleményüket, és kérjék meg őket, hogy hagyjanak fel javaslatokat. Az emberek szeretnék tudni, hogy a véleményük valóban számít, és hogy tényleg hallgatsz, mert valóságosabbá teszi számukra.

A szerkesztés elengedhetetlen a minőségi videó létrehozásához. A videó forgatása közben ne habozzon vágni vagy többszöri felvételt készíteni. Töltsd fel a videofájlokat a számítógépedre, és használj egy minőségi szerkesztő szoftvert a szegmensek együttes elhelyezésére, a felesleges jelenetek megszabadítására, és esetleg néhány feliratot vagy zenét.

Ne hagyja figyelmen kívül a videó hangját. Be kell fektetnie egy minőségi mikrofonba, ha magának szeretné rögzíteni. Ha beszélni szeretne, miközben bemutatja a terméket kívülről, kap egy lapel mikrofont. Ne habozzon, ha valamilyen lágy zenét használ, ha némi csend van a videóban.

Fedezze fel a Google Keresési történeteket. Ez az eszköz lehetővé teszi a közönség számára, hogy különböző dolgokat jelenjen meg a Google-on, például egy bizonyos keresési lekérdezés, képek és térképek eredményeit. Ez jó módja lehet az online jelenlét dokumentálásának, a közönségnek bemutatott blogbejegyzések megjelenítésének, vagy útmutató létrehozásának, hogy segítse az ügyfeleket a termékek megrendelésekor.

Gondoljon egy vírusos videó létrehozására. A vírusos videók olyan videók, amelyeket megosztanak a közösségi média weboldalakon és népszerűségüket felrobbanják. Légy óvatos. Néhány ember az interneten keresztül láthat egy vírusos videó kísérletet, és ez végül hiba lehet. Légy kreatív és készítsen videót, amit az emberek ténylegesen meg akarnak nézni. A humor mindig plusz.

Mindig figyeljen a videóhatás analitikai mérésére. Láthatjuk olyan dolgokat, mint a videó nézetek száma, amikor megnézik, és honnan érkezik a forgalom. A leírt stratégiák bármelyike ​​segíthet Önnek.

Most, hogy több információval rendelkezel a videó marketingről és arról, hogyan működik, jobban bízhatsz abban, hogy képes leszel dolgozni. Bár előfordulhat, hogy egy kicsit megfélemlítő, idővel rendszeres részévé kell válnia a bevezetett marketingtervekben. Ne legyőzze, ha egy ideig tart, hogy a játék tetejére kerüljön.

self esteem quotes, self esteem test, low self esteem quotes, lifeskills lesson plan, self esteem quiz, rosenberg self esteem test, confidence sayings, assertive communication worksheet, quotes on selfesteem, quote on self esteem

self esteem quotes self esteem test low self esteem quotes lifeskills lesson plan self esteem quiz rosenberg self esteem test confidence sayings assertive communication worksheet quotes on selfesteem quote on self esteemself esteem quotes, self esteem test, low self esteem quotes, lifeskills lesson plan, self esteem quiz, rosenberg self esteem test, confidence sayings, assertive communication worksheet, quotes on selfesteem, quote on self esteem