Ne hagyja, hogy az apnoe megzavarja az alvását! A segítség itt van

Ne hagyja, hogy az apnoe megzavarja az alvását! A segítség itt van

 

Horkolása miatt hosszú időre kimerült? Ha még nem vizsgáltatta meg, akkor lehetséges, hogy valóban alvási apnoéban szenved, itt az ideje, hogy beszéljen orvosával a horkolásáról. Ne bosszankodj, ha ez rád vall. ez a cikk valóban segíthet megérteni.

Dobjon el néhány rosszaságot, hogy felvegye a harcot az alvási apnoe ellen. a dohányzás és az alkoholfogyasztás nagy problémát jelent az alvási apnoéban szenvedők számára. Az alkoholfogyasztás csökkenti a légzőszervek működési képességét. A dohányzás károsítja a tüdőt, és idővel károsítja azt. Ezeknek a szokásoknak a teljes elhagyása segít enyhíteni az alvási apnoe tüneteit.

 Előfordulhat, hogy szűk légzőnyílása, állának mélyedése vagy szűk légzőnyílása van, ami rontja alvási apnoe tüneteit. Jobban kipihenheti magát, ha egyéni szájvédőt visel, amely megfelelően igazítja az állkapcsát és a légutakat.

 

Az egyik módja a megfigyelésnek, ha videokamerát állít magára. A videón hallani kell az alvás közben fellépő zajokat is.

Az altatók nem jelentenek megoldást, ha alvási apnoe. az altatók megzavarhatják a torok pihenését, ami megakadályozza a légutak megfelelő működését. Ezek a tabletták nagyon veszélyessé válhatnak, ha súlyos alvási apnoéja van. még akkor is, ha kísértésbe eshet, hogy használja őket, hogy elaludjon, különösen, ha kísértésbe esik, hogy megpróbáljon jól aludni.

Ha alvási apnoéban szenved és utazik, mindenképpen vigye magával a CPAP készüléket a poggyászában. Nem szabadna egyetlen éjszakát sem eltöltenie CPAP készülék nélkül. A legtöbb CPAP-készülékhez tartozik egy táska, amelyben biztonságosan szállítható. ezzel könnyen és biztonságosan szállíthatja CPAP készülékét, amikor csak távol van otthonról.

A fogyás kiváló módja annak, hogy enyhítse a kialakuló alvási apnoe tüneteit. Számos beteg tapasztalta, hogy ha lefogynak, az segít az apnoén. Már néhány kiló is segíthet az alvási apnoe tünetein, és megnyithatja a torkot és a légutakat.

Próbáljon meg lefogyni, mert ez segíteni fog az alvási apnoe kezelésében. Az alvási apnoe általában elhízott, nagyobb nyakú egyéneknél fordul elő.

Ha a CPAP-levegő nedves és párás, nagyobb az esélye, hogy jobban alszik és folytatja a CPAP-készülék alkalmazását. Ha úgy gondolja, hogy CPAP-készülékével együtt párásítót kell használnia, tegye sokkal könnyebbé a maszk viselését, ha párásítót kér orvosától.

Az alvási apnoe többféle eredetű gyökerekkel és lehetséges kezelési vektorokkal rendelkezik. Ennek a cikknek az elolvasása remek kiindulópont volt a témával kapcsolatos oktatásához, ezért mindenképpen ossza meg a környezetében lévőkkel, akiknek jobban meg kellene érteniük az alvási apnoét. Most már tudja, hogy jó idők jönnek, mert sokat fog segíteni Önnek.

krémsajt, habtejszín, svéd húsgolyó, margarin, castelli, gouda sajt, főzőtejszín, mascarpone ár, greenfield tea

 

1. krémsajt

2. habtejszín

3. svéd húsgolyó

4. margarin

5. castelli

6. gouda sajt

7. főzőtejszín

8. mascarpone ár

9. greenfield tea

 

krémsajt, habtejszín, svéd húsgolyó, margarin, castelli, gouda sajt, főzőtejszín, mascarpone ár, greenfield tea