Vegye ki a gondot az autó vásárlásából

Vegye ki a gondot az autó vásárlásából

 

Míg a múltban nehézségekbe ütköztek az autóban, a történelemnek nem kellett megismételnie magát. Készen kell álljon arra, hogy megtanulja, hogyan kell megfelelően tárgyalni. Nem kell elfogadnia a matricát.

Pénzt pazarolod, ha nem tudsz tárgyalni az autó áráról. Nem kell fizetni a matricát a járműre. Ezek az árak szándékosan magasak, hogy lehetővé tegyék az eladó tárgyalóterét.

Ismerje meg finanszírozási lehetőségeit, mielőtt vásárolna egy autót. Ezt meg kell tennie egy utazással a bankjához. A bankjánál jobb üzletet kapsz, mint a kereskedőn keresztül.

Kutasson minden kereskedést, mielőtt felajánlotta volna az autót. Képes lesz jobb tárgyalási álláspontra jutni, ha ismeri a gyakorlati és finanszírozási lehetőségek kereskedelmét. Az ügyfelek véleményének olvasása jó képet nyújt arról, hogy miben lehet bejutni.

Hozd valakit a bevásárló napján. Ez lehet bármely relatív, legjobb barát vagy megbízható családtag.

Kérdezze meg barátait, mit tudnak. Mennyire elégedettek érzik magukat a jelenlegi járműveiken? Vajon sajnálja az általuk kapott nem nagyszerű? Milyen információkat hallottak az autók piacán?

Tesztelje meg az árut, mielőtt megvásárolná.

Az értékesítőknek gyakran havi kvótájuk van. Használja ezt ellene, ha egy hónap végén vásárol egy autót. Azok a kereskedők, akik még nem teljesítették kvótaikat, szeretnének még egy hajlandó tárgyalni. Ez a további nyomás segít Önnek egy kicsit nagyobb mozgástérrel az árral kapcsolatos tárgyalások során.

Próbálja meg vásárolni az új járművet a hónap végén. A legtöbb értékesítőnek van egy bizonyos kvóta, amelyet szeretnének elérni az eladott járművek számához képest.

Egy új autó vásárlása egyszerre izgalmas és kimerítő. Számos online webhely található, amelyek információkat gyűjtenek a különböző autókról, és lehetővé teszik, hogy egymás mellett összehasonlíthassuk a különböző járműveket és kényelmi szolgáltatásait, és megkérhessék az árat. Ez megmentheti Önt abban, hogy hamarabb döntést hozzon.

Hozd el egy barátodat, aki semmit sem nyer vagy veszít a döntésétől. Adhatnak neked egy olyan üzletet, ami nem az, amit próbálsz tenni. Ők is megyek a tesztvezetés veled, hogy rámutassanak az általuk látott kérdésekre.

Kérje meg a kereskedőt, hogy engedje meg a szerelőnek, hogy menjen át a megvásárolni kívánt jármű fölött. Ez lehet valaki, akiben megbízhat. Ne használjon szerelőt a kereskedőjének. Egy jó szerelő segít meghatározni, hogy be van-e kapcsolva az autó.

Hívja fel a tételt, hogy lássa, van-e raktáron a modell. Ha meglátogatja őket, az eladó megpróbálja eladni MINDEN. Ha szükséged van egy bizonyos kocsira, amire nincs, akkor elpazarolod az idejét. Előre hívás időt takaríthat meg.

Nem érzi jobban magában a képességét, hogy megőrizze az irányítást a vásárlás során? Remélhetőleg, igen. A cikk, amit éppen elolvast, tényleg segíthet. Nem kell csak az eladó ügynöki szavait megszerezni. Ez a tudás felhatalmazza Önt, és visszavezeti a kezét a kezedbe.