Használja a új számítógépes videomegjelenítést a saját előnyökkel

Használja a új számítógépes videomegjelenítést a saját előnyökkel



Valószínűleg elégedettek ugyanazokkal a régi marketing rendszerekkel. Ez egy széles közönség. Olvassa el, hogy felfedezzen néhány tippet, hogy sikeres legyen a új számítógépes video-marketing kampány.

A új számítógépes videomegoldás módja annak, hogy kapcsolatban maradjon a közönségével.

A gyártási értéknek nem kell a legfontosabb része a új számítógépes videomegosztás tartalmának. Nem feltétlenül kell sok látnivalót eltöltened, csak azért, mert sok pénzt költöttél el valamit. Valamely Dell legjobb promócióját a rendes alkalmazottak tették.

szamitogepakcio15kerulet.jpgA videódban szerepelnie kell egy képernyőképnek a webhelyéről. Ez a technika lehetővé teszi a nézők számára, hogy a webhely működésében hogyan működik. A képfelvételek is nagyszerűek a videókhoz. Csak mentse a kívánt képernyőképet, és szerkessze azt egy videóba.

A új számítógépes video marketing biztosítja az eszközöket, amelyek segítségével reklámozhat.

Van egy kis időablak, hogy azonnal rávegyék a nézők figyelmét. A különleges videó első 15 másodperce számolni kell. Szokatlan perspektívát vagy kampót kell használnia ahhoz, hogy felhívja őket a videó elejére, hogy ügyfelei továbbra is érdeklődjenek.

Ne feledje, hogy a videotartalom elkészítése csak a csata fele. Önnek is felelősnek kell lennie a saját videó előmozdításáért, hogy kitessze az expozíciót. Ha elég jól értékeli a videókat, a kattintások számának jelentős növekedését fogja látni. Lehet, hogy a világon a legnagyobb videót készítetted, de meg kell győződnie arról is, hogy a célzott ügyfelek megtekinthessék a tartalmat.

Az online keresések legnépszerűbb típusa, hogy megtudja, hogyan kell csinálni valamit. Ha az emberek rájönnek, hogy Ön egy szakértő, a nézők hajlamosak arra, hogy több webhelyet fedezzenek fel.

Ha a videód célja egy terméknek a megtekintés alatt álló személyek felé történő elmozdítása, akkor a megtekintőnek olyan kapcsolatot kell megadnia, amelyet követhetnek a termék vagy szolgáltatás megszerzéséhez. A linket be kell ágyazni a videolejátszóba. A hozzáférés így biztosítja, hogy a kapcsolat csak akkor marad meg a videóval, ha valaki megosztja vagy beágyazza azt.

Hozd az irodádat a videók marketingjéhez. Próbáljon olyan embert használni, aki kedveli a fényképezőgépet, és tisztán beszél. Ne habozzon, ha úgy dönt, hogy több alkalmazottat igényel, ha szükséges.

Egyenletes hangzást alkalmazhat minden egyes videódban. Komolyan maradhat, vagy könnyebb hangot adhatsz, és szórakoztathatja nézőit. Tartsa szem előtt a termékét és a konkrét demográfiai szempontokat is.

Írj egy szkriptet a bemutatkozásod és a videó befejezéséhez. Világosan meg kell mondanod a nevedet, valamint a céged nevét, a neved.

Saját YouTube-videó. Meg kell elősegíteni, amennyit csak tudsz a közösségi médiaközpontokkal és bármilyen más eszközzel, amellyel eléred az embereket. Ki kell derítened, hogy a videóod létezik.

Győződjön meg róla, hogy felépít egy módot az eredmények követésére a videódba. Megtekintheti a videókat, és kitalálhatja, hogy az emberek miként fognak érezni a videó valószínű vonzerejét. Nézd meg az általad készített videók eredményeit, mennyi videót nézett és még többet.

Az állvány lehet egy forgatókönyv a marketing videó elkészítéséhez. A remegéses kamerák elsősorban horrorfilmek és hasonlók. A marketinges videók készítéséhez normál felvételeket és állandó mozgást kíván.

Mindig magadnak kell lenned, amikor videókon keresztül marketingezel. Az emberek valódi embereket akarnak látni, amikor videókat néznek. Ahogy az emberek jobban megismerkednek veled, kevésbé fogják tudni vásárolni valakitől, amit nem tudnak. Az ügyfelek emlékeznek Önre és a termékeire is.

Ne hozzon létre olyan videókat, amelyek rejtett programokat hozhatnak létre videói számára. Ha megpróbálsz eladni egy terméket, kérdezze meg először ezt a tényt. Helyes kapcsolatokat építsen ki azokkal az emberekkel, akik észrevételeiken keresztül tekintik meg ügyfeleit.

Remek módja annak, hogy több videót hozzon létre az új számítógépes videomegjelenítő webhelyhez. A felhasználói videók nagyszerűek az Ön és a nézők számára, hogy megismerjék egymást.

Gondoljon a múltban látott reklámokra, és látni fogja, hogy a zene lehet. Gondolj a zenére, amely együttműködik a témával, és hozzáadja a videódhoz. Az ügyfelek megtalálják a videódat, ha élvezik a zenét. Ez megkönnyíti Önt is, ha nem vagy elégedett a képernyőn.

Mindenki élvezi a jó történetet! Mit tud mondani a vállalatáról vagy termékeiről? Ossza meg történeteit arról, hogy miként vett részt és megvitatta az összes aspektusát. Ön is beszámolhat azokról, akiket a termék vagy termékek részesültek.

Ne hagyja, hogy a sikertelen videó miatt nem kapja meg a kívánt eredményeket. Kérje meg a közönséget, hogy mit szeret és nem szeret a videóidról. A videók biztosan jobban járnak az idővel, ha többet megtudni a szerkesztésről és azok előállításáról.

Nézze meg a versenytársak által készített videókat. Ne tegye ezt, hogy imitálja őket; inkább, hanem inspirációként használja őket. Meg kell kapnia az ötleteket a többi márkától, hogy érdeklődjön a közönség iránt.

Hogyan értékeli el a sikeredet, ha nem ellenőrizte a statisztikákat és nem ellenőrizte a statisztikákat?

Bár az online videók nagy része rövid lesz, és így kell, tartalmazzon néhány hosszabb videót olyan témákhoz, amelyeket mások is élvezhetnek, mélyebb videókat. A rövidebb rövid videókat mindenkire kell összpontosítani. A hosszabb videóknak technikai dologról kell beszélniük, és mélyebbre kell mennünk a témában.

Nem szabad a vállalkozása marketing csapatától függővé tenni a videohirdetések létrehozását.

Jobb, ha marketing videó van? Tényleg a lehető legrövidebb és legcsinosabb videókat szeretnéd tartani.

Ahogy növeled a tudását a új számítógépes video marketingben, egyre többet fogsz látni a megnyíló lehetőségekről. Most nagy tömegre bonthatja üzleti tevékenységét. A új számítógépes videomegjelenítés az egyik leghatékonyabb módja a vezetékek létrehozásának és a vállalkozás növekedésének.