Miért nem kell, hogy egy szivárgó csaptelep száz dollárba kerüljön

Miért nem kell, hogy egy szivárgó csaptelep száz dollárba kerüljön

 

Sokan azt gondolják, hogy vízvezeték-problémáik megoldása nehéz lehet. Ez nem feltétlenül igaz. A vízvezeték-feladatok megoldása, akárcsak minden feladathoz, könnyű lehet, ha megfelelő felszereléssel és megfelelő ismeretekkel rendelkezik. A következő cikk vízvezeték-tippeket tartalmaz, amelyek segítenek bármilyen vízvezeték-szerelési kérdésben.

Vízvezeték-szerelő választásakor ügyeljen arra, hogy biztosított és engedéllyel rendelkezik. Ez nagyon fontos. Vízvezeték-vészhelyzet esetén ellenőrizze, hogy a vízvezeték-szerelő megfelel-e az állam képzési követelményeinek. Ha biztosított, ez fedezi az esetleges véletlen károkat, amelyek a vízvezeték szerelése közben történtek.

A jó vízvezeték-szerelők megtalálásának elősegítéséhez ajánlásokat kell kérnie olyan emberektől, akikben megbízsz. A barát vagy a szomszéd megkérdezése általában megbízhatóbb, mint egy véletlenszerű vízvezeték-szerelő kiválasztása a telefonkönyvből. Szüksége van hozzáértő vízvezeték-szerelőre, különben sokkal nagyobb probléma merülhet fel az úton.

Ha a WC-készülék lassan öblít, adjon hozzá némi fehér ecetet a túlfolyó csőhöz. A fehér ecet segíti a tartályból származó víz gyors áramlását, ami gyorsabbá teszi a WC-t. Javasoljuk, hogy kb. Negyede ecetet használjon, és hagyja, hogy az öblítés előtt legalább egy órán keresztül ott maradjon.

Csoportosítsa az összes vízvezeték-javítást, mielőtt a vízvezeték-szerelőt ütemezi, hogy kijönjön. Ellenőrizze az összes szerelvényt és csaptelepet. Ha valami csöpög, fut vagy eldugult, készítsen listát a vízvezeték-szerelőről. Ilyen módon, amikor a vízvezeték-szerelő jön, minden látogatást elvégezhetnek egy látogatás alatt. Ez csökkenti a költségeket.

Találj egy jobb módszert a főzőolaj eldobására, ahelyett, hogy leeresztené azt a csatornába, ahol könnyen eltömheti a csöveit. Tartsa kéznél egy kávéfőzőt vagy más fémtartályt, amelybe főzés után zsírt tölthet. Helyezze a kannát a fagyasztóba, hogy megszilárduljon a zsír, és amikor megtelt, dobja ki a kukába.

Ne tegye a kezét a hulladékkezelőbe az eltömődések eltávolításához. Ez potenciálisan káros lehet. Mindig használjon fogót, hogy kijusson minden, ami a hulladékba kerül. A fogók használata sokkal biztonságosabb, és ügyeljen arra, hogy a kezed ne vágódjon le a szemétgyűjtő éles pengéin.

A csatorna feloldásának számos módja van. Először megpróbálhatja becsapni. Ha ez nem működik, próbáljon ki vegyszert a boltból. Mielőtt elmész, és pénzt költene a boltban, ha praktikusan van szódabikarbóna és ecete, összekeverheti ezeket, és öntsük a csatornába, és megpróbálhatjuk ezt belemeríteni, de ha minden más meghiúsul, akkor a helyi hardvernél erősebb jogorvoslati lehetőségek vannak. bolt.

Ha a WC-vel állandóan nedvesség alakul ki a külső rész, akkor érdemes fontolóra venni a hőszigetelést a fürdőszobában. A "izzadt" WC-k legnagyobb oka a hideg és nedves levegő. Hidd el vagy ne, ez a nedvesség valójában kárt okozhat a WC-ben, ezért alapvető fontosságú, hogy kijavítsa a problémát.

Hidd el vagy sem, nem túl jó ötlet dugattyút használni, ha a WC-vel eldugult. A dugattyúkat csak arra kell nyomni, ami mélyebben megragadt a csatornába. Ehelyett jobb ötlet, ha szekrénycsavart használ. Jobb munkát fog végezni, és megfizethető.

Összefoglalva: a vízvezeték-szerelési kérdések kezelése nem kell, hogy nehéz legyen. Ha a megfelelő eszközökkel és a megfelelő információkkal rendelkezik a segítségére, megteheti a felmerülő vízvezeték-feladatokat. Csak használja a fenti cikkben szereplő tippeket, és a vízvezeték-szerelési problémák a múlté lesznek.