Érje el céljait a sikeres személy fejlődés révén

Érje el céljait a sikeres személy fejlődés révén

Az önsegítő ipar tele van tanácsokkal. Tegye ezt, tegye meg azt és a problémái megoldódnak. Fontos megjegyezni, hogy tesztelje az önsegítő szerzőktől kapott összes tanácsot, hogy lássa, működik-e. Íme néhány tipp, amelyeket tesztelhet, hogy elérje a kitűzött önsegítő célokat.

Fejezze be a halogatást és a lassúságot egy egészségesebb étrenddel. Tartsa távol a telített zsírtartalmú ételeket, például a hamburgert és a sült krumplit. A zsíros ételek fáradtságot, lassúságot, valamint lassúbb gondolkodást okoznak. Ez megnehezíti a koncentrálást és a tennivalók listáján szereplő összes feladat elvégzését.

A döntésekért való felelősségvállalás és az őszinteség önmagával olyan fontos rész a jobb emberré válás során. Végül is, ha nem lehet őszinte magával szemben, akkor nem tud sikeresen továbblépni. Ön irányítja azt a személyt, akinek szánta magát, tehát vegye át az irányítást a helyzete felett, és egy lépéssel közelebb kerül ahhoz, hogy az az  illető legyen.

Nem haladhat a személyes fejlődés terén, ha nem vázolt fel egy célt vagy célkitűzést. Például lehet, hogy fogyni akar. Látható cél nélkül szinte lehetetlen haladni, vagy úgy érezni, hogy halad. Szóval, állapítson meg most egy célt.

Hobbiból játszik hangszeren? Milyen típusú zenét hallgat szívesen? A zene az angyalok hangja, és nagyon harmonikus a léleknek. Kedvenc zenéjének hallgatása vagy zene lejátszása nagyon fontos lehet a gyógyulási folyamatában. Próbáljon zenét hallgatni, és érezze azt a megnyugtatót, ami vele jár.

Végezzen kis fokozatos változásokat a viselkedésében. A rossz szokások felmondása bizonyos esetekben működik, más esetekben azonban a kisebb és fokozatos változások hatékonyabban eredményezik a tartós változást. Minden nap egy blokkot járni jobb, mint egyszer fél mérföldet futni, és feladni, mert túl nehéz.

A személyes növekedés többféle utat is megkövetelhet. Sokan a spirituális növekedést tekintik a személyes fejlődés útjának. Ahhoz azonban, hogy hagyja magát lelkileg növekedni, el kell engednie minden elvárást és várakozást, és csak hagynia kell, hogy történjen. Túl analitikusan megakadályozhatja, hogy megtapasztalja az életet, ahogy történik.

Az egyik módja a haragérzetének ellenőrzésére az, ha megkérdezi magától, hogy haragja vagy reakciója befolyásolja-e a düh forrását. Nagyon jó az esély arra, hogy rájön, hogy bármi is legyen az, ami most olyan fontosnak tűnik, alig vagy egyáltalán nem befolyásolja a jövőbeni eseményeket.

Az önkéntes munka nagyon életváltoztató élmény lehet. A kórházaknak, a leveskonyháknak, sőt a helyi egyházaknak is sok önkéntesre van szükségük. Az idő és az önmaga adása úgy érezheti, hogy szüksége van rá, és egyszerre tud segíteni másoknak. Új emberekkel fog találkozni, akik valamennyien értékes ügy érdekében dolgoznak együtt.

Szánjon egy kis időt arra, hogy köszönetet mondjon minden egyes napért. Ha időt szán arra, hogy felismerje azokat a dolgokat, amelyek vannak, akkor nem tűnik olyan rossznak, hogy ne rendelkezzenek olyanokkal, amelyekre Ön szerint szüksége van. Ez valóban nagyban hozzájárul ahhoz, hogy az élete boldog legyen.

Ezek a tippek megalapozzák az önsegítő célok elérését, de nem varázslat. Az Ön feladata, hogy tesztelje ezeket a tippeket, és megnézze, hogy ez megfelel-e Önnek. Szükség szerint módosítsa őket. Miután ezt megtette, elkészít egy testre szabott receptet az önsegítő célok elérése érdekében.

 bkk futár,pina ,kutya ,jó ,vígjátékok 

1.  bkk futár 

2. pina 

3. kutya 

4.  

5. vígjátékok 

 bkk futár,pina ,kutya ,jó,vígjátékok