Valósítsa meg otthoni üzleti álmait ezekkel a tippekkel

Valósítsa meg otthoni üzleti álmait ezekkel a tippekkel

Az otthoni vállalkozásnak számos előnye van, de vannak hátrányai is. Nehéz bármilyen munkát elvégezni, ha a család, a barátok és a szomszédok nem értik, hogy azért dolgozik, mert otthon van. A kisgyermekekre vigyázni kell, és nem lehet hatékonyan vállalkozást vezetni a gyermekek megfelelő gondozása közben.

Írja le a munkaterületet. Ha létrehozhat egy szobát otthoni irodájának, akkor azt üzleti költségként leírhatja. Ez fedezi az összes költség százalékát, beleértve a jelzálog- vagy bérleti díjat, a rezsit és a biztosítást. Számítsa ki a használt terület négyzetméterét a ház teljes négyzetméteréhez képest, és ossza meg a számlákat ennek megfelelően. Legyen azonban óvatos - az IRS alaposan megvizsgálja az ilyen típusú kiadásokat.

Ha otthoni vállalkozást üzemeltet, fontos, hogy legyen támogató hálózata. Keressen más otthoni vállalkozókat, és alkosson hálózatot. Még akkor is, ha nem tud kapcsolatba lépni a saját iparágában élő személyekkel, más, otthoni vállalkozástulajdonosok is sok közös vonásban lesznek Önnel.

Ne dőljön be a gyorsan gazdagodó, otthoni üzleti készletekről. A sikeres otthoni vállalkozás fejlődéséhez idő és kitartás szükséges. Az azonnali sikerre vagy gazdagságra vonatkozó ígéretek csalások. Az egyetlen ember, aki pénzt keres, azok a csalók lesznek, akik eladják az üzleti készletüket. Tehát takarítson meg pénzt, és hagyja figyelmen kívül ezeket az ígéreteket.

Hogy jobban nyomon kövesse vállalkozása pénzügyeit, nyisson meg egy külön folyószámlát, amely csak az Ön vállalkozásának szól. Győződjön meg arról, hogy vállalkozása összes bevétele és költsége ezen a számlán megy keresztül. Gyakorolja a jó könyvelést, és kövesse nyomon minden elköltött és megkeresett fillért. Érdemes kisvállalkozások hitelkártyáját is beszerezni a kiadásokhoz.

Ha mégis részt vesz egy szakmai kiállításon, gondoljon arra, hogyan emelheti ki standját a tömeg többi tagja közül, például nyereményjátékot futtathat egy ingyenes termékért, vagy nagy kedvezményt kínálhat, ha valaki a helyszínen vásárol. Szeretne egy módot arra, hogy csábítsa az embereket, hogy álljanak meg a standjánál, hogy mindent elmondhasson nekik a termékről vagy a szolgáltatásról, és eladhasson.

Legyen levelezőlistája, és hetente jelentse be akcióit. Valószínűleg sikeresebb lenne, ha linkelné egy hírlevélhez. Ez több felhasználót hoz a webhelyére, mivel az összes tartalom elolvasásához meg kell látogatniuk a webhelyet.

Szeretnie kell, amit csinál, ha sikeres otthoni vállalkozást szeretne. Sokan elkövetik azt a hibát, hogy otthoni vállalkozást indítanak, mert úgy gondolják, hogy sok pénzt tudnak keresni, de nem érdekli őket az üzlet számos aspektusa. Az otthoni vállalkozásnak egy friss leheletnek kell lennie, nem pedig ijesztő feladatnak.

Olyan termékeket adjon el, amelyek megoldották a saját életük egyik igényét. A termékkel kapcsolatos személyes tapasztalat hatalmas értékesítési pont a potenciális vásárlók számára. Ha eladni szeretne valakinek hajpótlást, amikor úgy néz ki, mint egy modell, az ügyfele nem fogja megvenni.

Szerezzen névjegykártyákat új vállalkozásához, és kezdje el. Ellenőrizze mindenkivel, akivel általában üzletel, hogy hagyhat -e néhány kártyát a vállalkozásánál. Hirdessen, ahol csak tud, próbálja ki a helyi éttermeket, élelmiszerboltokat és orvosi rendelőket, hogy megtudja, lehetővé teszik -e a névjegykártyák felhelyezését.

Rendkívül fontos a munkavégzéshez meghatározott tér és idő beállítása. Amikor megszakítják, meg kell tartania ezeket a munkahelyi határokat. Kisgyermekeknél a gyermekfelügyeletre szükség van, mintha nem lenne otthon. Tulajdonosként nincs semmilyen előnye. A beteg napok, nyaralások és fizetett szabadságok a múlté.