A videók felhasználásának legjobb módjai önmaga marketingjére

A videók felhasználásának legjobb módjai önmaga marketingjére

A videómarketing a marketing jövője. A videók felvétele és feltöltése egyszerűbb, mint valaha. A legtöbb ember nagy sebességű internetkapcsolattal rendelkezik, így a nézők késedelem nélkül megnézhetik videóit. Olvasson tovább néhány tippért, amelyek segítségével elkezdheti a videómarketinget.

Ahhoz, hogy az emberek észrevegyék videóit, olyan címet kell készítenie, amely szemet gyönyörködtető és elgondolkodtató. Használjon szójátékot vagy mondókát, hogy segítsen az embereknek emlékezni a videó nevére. Használja az elsődleges kulcsszót, és ha lehetséges, legalább egy vagy két kapcsolódó kulcsszót.

A videók interaktívabbá teszik webhelyét, de ne feledje, hogy nem ideális megoldás keresőoptimalizálási kampányához. Optimalizálhatja videóit, ha kulcsszavakkal kitöltött leíró címeket választ, és hozzáadja a kiemelni kívánt videó tartalmának átiratát vagy összefoglalóját.

Ha úgy dönt, hogy a YouTube-ot használja videóinak megosztására, használja ki az ezen az oldalon elérhető szerkesztési funkciókat. Elhelyezhet megjegyzéseket például egy videóhoz. Használja ezt a funkciót információk hozzáadásához, kuponkódok vagy webhelyére mutató hivatkozások megosztásához.

Fontolja meg, mire vágynak mások, amikor videókat keresnek. A legtöbben valami szórakoztatót és informatívat keresnek. Ha azt magyarázza el, hogyan kell valamit csinálni, akkor beszéd közben használjon ragozásokat, és olyan információkat adjon meg, amelyeket mások nem tudnak. Az is előnyös, ha beszéd közben megmutatja, hogyan kell valamit csinálni.

Erős kulcsszavak használatával segíthet a potenciális ügyfeleknek megtalálni videóit. Ha van YouTube csatornája, szánjon időt arra, hogy minden videójához leírást írjon, és megosszon linkeket a fő webhelyére. Válasszon erős kulcsszót a potenciális ügyfeleknek, akiket valószínűleg használni fognak, amikor az Ön termékeivel kapcsolatos témájú videókat keresnek.

Annak ellenére, hogy egy vállalkozást próbál piacra dobni, érdemes egy kicsit személyeskedni a videószolgáltatással. Ez azt jelenti, hogy nem árt megosztani személyes történeteket, amelyek segíthetnek kapcsolatba lépni másokkal. Ügyeljen arra, hogy maradjon professzionális, mert ellenkező esetben felhasználókat veszíthet.

Az emberek szeretik a versenyt, ezért a videóverseny rendezése nagyszerű marketingstratégia. Kérje meg a nézőket, hogy készítsék el saját videóikat, majd mindenki szavazzon rájuk. Ez segít a megtekintőknek a webhelyére terelni, és energiával tölti fel őket azáltal, hogy esélyt ad nekik, hogy nyerjenek valamit.

A videói közönségszerzésének leghatékonyabb módjai közé tartozik, ha a közösségi médiában megjelenő hirdetéseket vagy QR-kódokat használ, hogy az embereket a videóira irányítsa. Azoknak, akik látják ezeket a hirdetéseket, már lesz módjuk (és valószínűleg idejük is) megnézni a videót. Ha tetszik nekik, azonnal megoszthatják a linket egy barátjukkal, így vállalkozása videója még egyszer látható!

Ha egy szolgáltatást vagy terméket próbál eladni a videóival, akkor ne felejtsen el beilleszteni egy linket, amely elvezeti őket valahova, ahol megvásárolhatják. Próbálja meg beilleszteni a linket a videólejátszóba. Így a link a videó mellett marad, ha a videót máshol megosztják vagy beágyazzák.

Ha rendszeresen tesz közzé videókat, ragaszkodnia kell ehhez. Idővel az emberek elkezdik várni az Ön és cége videóit. Ugyanúgy, ahogy az emberek követik a televízióműsorokat, elvárják, hogy a videói egy adott időpontban és egy adott napon jelenjenek meg. Értesítse őket, ha nem érkezik frissítés vagy új videó.

Most már készen kell állnia arra, hogy saját videomarketinget csináljon. Mindig emlékezzen azokra a leckékre, amelyeket ebben a cikkben tanult, és alkalmazza a tanultakat bárhol és bármikor. Ha megteszi, nagyszerű eredményeket fog látni, ezért lépjen ki, és kezdjen el dolgozni a videómarketingen!

elektromos autó akkumulátor,tankolás,shell kutak,olajválság,adblue személyautóba

1. elektromos autó akkumulátor

2. tankolás 

3. shell kutak

4. olajválság 

5. adblue személyautóba

elektromos autó akkumulátor,tankolás,shell kutak,olajválság,adblue személyautóba