Egyszerű tippek és trükkök az IPhone használatához

Egyszerű tippek és trükkök az IPhone használatához

 

Gondolkodik egy iPhone vásárlásán, de nem ismeri az okostelefonok működését? Megrekedt a múltban, és nincs naprakészen az új technológiával? Nos, ha ez a helyzet, akkor olvasson tovább, hogy megismerjen néhány ügyes kis tippet és trükköt, amelyek olyan egyszerűek, hogy bárki használhatja, ha kap egy iPhone-t.

Használja a fejhallgató zsinórját, hogy segítsen a fényképezésben. Nehéz lehet fókuszban lévő képet készíteni, ha egy olyan gombot nyomogat, amely a tényleges telefonon van. Ehelyett nyomja meg a kábel gombját; az enyhe mozgás egyáltalán nem befolyásolja az iPhone-t, így éles, tiszta fényképet készíthet.

Ha a Safariban böngészik, egy egyszerű érintéssel telefonhívást kezdeményezhet. Lehet, hogy egy közeli tisztítót keres. Ezzel azonnal átkerül a telefonja részbe, ahol a hívás megtörténik. Ehelyett egyszerűen nyomja rá az ujját a hívni kívánt számra, és azonnal létrejön a kapcsolat.

Hogy kedvenc webhelyét egy kicsit gyorsabbá és sokkal egyszerűbbé tegye, állítsa be azt a kezdőlapjának. Bár ezt nem teheti meg olyan simán, mint a Macen a Safariban, de egyetlen plusz koppintással könnyedén elérheti a kívánt oldalt. Adja hozzá az oldalt a könyvjelzők listájához, majd győződjön meg róla, hogy a lista tetején van. Így már csak néhány koppintásnyira van kedvenc oldalától.

Ha az iPhone-on keres az interneten, a középső alsó részen lévő továbbító nyílra kattintva továbbíthatja az oldalra mutató linket, amelyen éppen tartózkodik, az e-mail címére. Ez nagyon hasznos lehet, ha fontos cikkek után kutat az iPhone-on, és nincs elég hely az összes cikk tárolására.

Az iPhone akkumulátora gyorsan lemerül. Különösen, ha sokat használja a telefont, tehetetlennek érezheti magát, ha a készülék éppen akkor merül le, amikor szüksége lenne rá. Szokja meg, hogy amikor csak teheti, mindig csatlakoztassa a készüléket egy konnektorba; ez segít abban, hogy az akkumulátor napközben is feltöltődjön.

Van egy egyszerű módja annak, hogy sok szöveget töröljön, amikor az iPhone-on gépel. Kezdje a törlés billentyű lenyomva tartásával. Ez elkezdi betűről betűre törölni a szavakat, majd szóról szóra elkezdi törölni őket. Ha lenyomva tartja ezt a gombot, sokkal gyorsabban törölhet mindent a képernyőn.

Nem biztos benne, hogyan kell ékezetes betűket készíteni az üzenetekben? Ez ilyen egyszerű. Nyomja meg a kívánt betű gombját, és tartsa lenyomva. Ekkor megjelenik egy doboz, amely különböző betűbeillesztési lehetőségeket kínál. Így a különleges karakterek teljes választékához hozzáférhet.

Ha sokat utazik a gyerekekkel, egy iPhone előnyös lehet az Ön számára. Könnyedén telepíthet rá néhány játékot, hogy lefoglalja a gyerekeket a hosszú autós utakon, vagy akár csak a boltban való sorban állás közben. Ez segíthet abban, hogy boldogok maradjanak, és ne kelljen aggódnia miattuk.

Ha meg akarja kímélni az iPhone akkumulátor élettartamát, használja ezt a trükköt. Amikor feloldja a telefonját, fedje le a fülhallgató feletti területet. Ez blokkolja azt az érzékelőt, amely érzékeli, hogy mennyire világos a szoba, és ezzel elhiteti a telefonnal, hogy egy sötétebb helyiségben vagy. Amikor a képernyő bekapcsol, kevésbé lesz fényes, így kevesebb energiát használ.

Az iPhone első alkalommal történő használata nagyon zavaró lehet, ha nem szokott hozzá az ilyen típusú új telefonokhoz. Ez az, ami nagyszerű az ilyen cikkekben, mint ezek, mert sok ügyes kis trükköt mutatnak, amelyek egyszerűek, és minden technológiai kezdőt beavatnak ebbe a legújabb kütyübe.

iphone kijelzőcsere, iphone kijelzőcsere, airpods 1 generáció, ipad 9 ár, iphone képernyő csere, apple hivatalos viszonteladó, iphone háttér, kertész enikő

 

1. iphone kijelzőcsere

2. iphone kijelzőcsere

3. airpods 1 generáció

4. ipad 9 ár

5. iphone képernyő csere

6. apple hivatalos viszonteladó

7. iphone háttér

8. kertész enikő

 

 iphone kijelzőcsere, iphone kijelzőcsere, airpods 1 generáció, ipad 9 ár, iphone képernyő csere, apple hivatalos viszonteladó, iphone háttér, kertész enikő